Οι συνταγές της μαμάς μου είναι διάσημες σε φίλους και γνωστούς μας αλλά και στον κύκλο τους μέχρι και εκτός Ελλάδας. Από τη φίλη που παντρεύτηκε Ισπανό και ζήτησε γαμήλιο δώρο όλες τις συνταγές της σε φωτοτυπίες μέχρι τους φίλους από Ολλανδία που με παίρνουν τηλέφωνο για το πως θα φτιάξουν το λεμονάτο. Και όλοι με ρωτάνε πότε θα ξανακάνουμε τραπέζι. Δεν είναι όμως μια παραδοσιακή Ελληνίδα μαγείρισσα. Ότι νόστιμο έχει δοκιμάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ελληνικά και ξένα εστιατόρια, σε φιλικά σπίτια που επισκέφτηκε, έχει ενδιαφερθεί να το μάθει. Γι' αυτό οι συνταγές της περιλαμβάνουν περίεργα για τους περισσότερους φαγητά. Φυσικά μου έχει κολλήσει και μένα το μεράκι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι με τόσες συνταγές αναλώνουμε πολύ χρόνο κάθε μέρα για να βρούμε τι τελικά θα μαγειρέψουμε.
Το blog ξεκίνησε από μένα, την κόρη, αφιερωμένο στη μαμά μου για τις λατρευτές συνταγές της. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο Έναυσμα για τη δημιουργία αυτού του blog.
Στη συνέχεια όμως πήρε τη σκυτάλη η μαμά αφού της έκανα εντατικά στη χρήση υπολογιστή πρώτα και η γνωριμία της έγινε στη πρώτη της δημοσίευση Η μαμά ήρθε για να μείνει.

Το 2019, η μαμά του blog, Χρύσα Λυκούδη, δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο "Τη μέρα που στέρεψε ο Λάδωνας - Η ψυχοκόρη" από τις εκδόσεις Ωκεανός.

Η συγγραφέας Χρύσα Λυκούδη του βιβλίου "Τη μέρα που στέρεψε ο Λάδωνας"

Προφίλ του Blog

Οι συνταγές της μαμάς μου είναι διάσημες σε φίλους και γνωστούς μας αλλά και στον κύκλο τους μέχρι και εκτός Ελλάδος. Από τη φίλη που παντρεύτηκε Ισπανό και ζήτησε γαμήλιο δώρο όλες τις συνταγές της Διαβάστε ολόκληρο το προφίλ

Η Χρύσα Λυκούδη, η "Μαμά" στις Συνταγές της Μαμάς μου, δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο

Η Χρύσα Λυκούδη, η "Μαμά" στις Συνταγές της Μαμάς μου, δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο
Αγαπητοί μου Φίλοι είμαι η Χρύσα Λυκούδη, η "Μαμά" στις "Συνταγές της Μαμάς μου". Πρόσφατα κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία, το πρώτο μου μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Ωκεανός, όχι με συνταγές, αλλά με μια κοινωνική, δραματική και λαογραφική ιστορία με άρωμα μυστηρίου που στηρίζεται σε αρκετά αληθινά γεγονότα.

Χρήσιμες Συμβουλές

Οι Δημοφιλέστερες Συνταγές