tag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post7866588408082771235..comments2023-10-08T16:35:04.030+03:00Comments on Οι συνταγές της μαμάς μου: Αρνάκι φρικασέΟι συνταγές της μαμάς μουhttp://www.blogger.com/profile/16941191201788758244noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-67779663507337468172015-01-28T09:24:54.789+02:002015-01-28T09:24:54.789+02:00Αγαπητή μου Μαρία Λ. Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν κ...Αγαπητή μου Μαρία Λ. Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν κατάλαβα ποια είσαι!!!!!!!!!!<br />Μπορείς να μου γράψεις στο FC αν θέλεις.Η Μαμάhttps://www.blogger.com/profile/03758915258448344081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-63889851445430288422015-01-28T09:22:44.895+02:002015-01-28T09:22:44.895+02:00Αγαπητοί μου φίλοι σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχό...Αγαπητοί μου φίλοι σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια!!!!! Το Αρνάκι φρικασέ είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό φαγητό που κατά τόπους το μαγειρεύουν με τον δικό τους τρόπο κρατώντας πάντα το κρεμμυδάκι, τον άνηθο ή τον μάραθο και στο τέλο; το αυγολέμονο. Το έχω φάει στην Κρήτη με σταμναγκάθι και ήταν τέλειο. Το συνηθίζω και με αγκινάρες φρέσκες και γεμίζει το στόμα γεύση και άρωμα!!! Η μητέρα μου (η γιαγιά) που πρώτο έμαθα τη συνταγή, το έφτιαχνε με μαρούλι για να βγει περισσότερο φαγητό μια και το Πάσχα πάντα είχαμε πολλούς στο σπίτι. Και χωρίς το μαρούλι είναι ακόμη πιο νόστιμο για όσους βέβαια τους αρέσει!!!!Η Μαμάhttps://www.blogger.com/profile/03758915258448344081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-45716801889242873282014-06-15T19:15:10.409+03:002014-06-15T19:15:10.409+03:00Χρύσα, συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σου ! Πολύ ...Χρύσα, συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σου ! Πολύ χρήσιμη. Μπράβο !! Πως πάει η συγγραφή του βιβλίου σου ;<br /><br />Μαρία Λ.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-43177259066466419482014-05-25T20:15:16.312+03:002014-05-25T20:15:16.312+03:00Μπορει να γινει και με συκωτάκια πουλιων , αντι γι...Μπορει να γινει και με συκωτάκια πουλιων , αντι για αρνί και προσθέτουμε στην συνταγη και μια φλουδιτσα πορτοκαλιου.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-83571967932747132892011-04-23T20:38:51.871+03:002011-04-23T20:38:51.871+03:00τέλεια , μιας και δεν τρωμε μαγειρίτσα.Ξεκινάω να ...τέλεια , μιας και δεν τρωμε μαγειρίτσα.Ξεκινάω να σωτάρω το αρνάκι.Καλή Ανάσταση.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-26815884598946491622011-04-22T14:16:06.817+03:002011-04-22T14:16:06.817+03:00Δεν είχα φτιάξει αυτό το φαγητό μέχρι την ημέρα πο...Δεν είχα φτιάξει αυτό το φαγητό μέχρι την ημέρα που διάβασα την συνταγή σου. Πολύ απλή, γρήγορη και πεντανόστιμη! Όντως με τηγανιτές πατάτες η γεύση είναι πιο πλούσια! Θα το φάμε πάλι το βράδυ μετα την Ανάσταση (αντί για μαγειρίτσα). Ευχαριστούμε τη γιαγιά!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-49682593139071870022011-02-17T14:30:44.330+02:002011-02-17T14:30:44.330+02:00το φρικασε μπορει να γινει και κοκκινιστο... οχι α...το φρικασε μπορει να γινει και κοκκινιστο... οχι απαραιτητα με αυγολεμονο...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-71142513324021805802010-03-30T14:55:00.929+03:002010-03-30T14:55:00.929+03:00Πολυ νοστιμο και γρηγορο φαινεται και μιας και δεν...Πολυ νοστιμο και γρηγορο φαινεται και μιας και δεν τρωμε τη μαγειριτσα λεω να το δοκιμασω για Ανασταση.Καλο Πασχα σε ολους.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-60815726382802213582009-04-21T23:15:00.000+03:002009-04-21T23:15:00.000+03:00καταπληκτικό φαγητό αν θες προσθέτεις & λίγες ...καταπληκτικό φαγητό αν θες προσθέτεις & λίγες ακγινάρες πολύ ωραίο & χωρίς αυγολέμονο με σκέτο χυμό λεμονιού, μπόλικο λεμόνιAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-42791500042498213642009-04-21T23:01:00.000+03:002009-04-21T23:01:00.000+03:00Εγώ το φτιάχνω την Δευτερα του Πάσχα με φρέσκο κρε...Εγώ το φτιάχνω την Δευτερα του Πάσχα με φρέσκο κρεμμύδι και σταμναγκάθι...αγρια χόρτα της Κρήτης.<br />Το μυστικό είναι το λεμόνι , όσο πιο πολυ τοσο καλύτερα....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-84551414075533585222009-04-15T09:10:00.000+03:002009-04-15T09:10:00.000+03:00ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΤΟ ΦΙΑΧΝΕ ΠΙΟ ΑΠΛΟ=...ΕΜΕΝΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΤΟ ΦΙΑΧΝΕ ΠΙΟ ΑΠΛΟ=ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΟΥΛΙ!ΣΕ ΒΕΒΑΙΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ!ΚΑΙ ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ!ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΕΠΙΣΗΣ!Anonymousnoreply@blogger.com