tag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post7665193066944197737..comments2023-10-08T16:35:04.030+03:00Comments on Οι συνταγές της μαμάς μου: Τσουρέκι, Παραδοσιακό, αρωματικόΟι συνταγές της μαμάς μουhttp://www.blogger.com/profile/16941191201788758244noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-22680413908468788172011-04-22T09:40:44.861+03:002011-04-22T09:40:44.861+03:00πολυ καλη η συνταγη σου!την εκανα και πετυχε!!πολυ καλη η συνταγη σου!την εκανα και πετυχε!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-56732986234435467712009-10-03T10:53:02.754+03:002009-10-03T10:53:02.754+03:00Συγχαρητήρια και ευχαριστώ εσένα και τη μαμά σου. ...Συγχαρητήρια και ευχαριστώ εσένα και τη μαμά σου. Τα τσουρέκια σας είναι άπαιχτα.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-31491784488718832842009-04-24T19:34:00.000+03:002009-04-24T19:34:00.000+03:00Σε ευχαριστώ πολύ Sourkouna για τα καλά σου λόγια....Σε ευχαριστώ πολύ Sourkouna για τα καλά σου λόγια. Σε λίγο καιρό θα γράφει κι η μαμά μου στο blog, πρέπει πρώτα όμως να της δείξω πως να το κάνει κι εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στην Αγγλία.Οι συνταγές της μαμάς μουhttps://www.blogger.com/profile/16941191201788758244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-70563635216717322802009-04-24T14:47:00.000+03:002009-04-24T14:47:00.000+03:00O λόγος που γράφω αυτο το σχόλιο είναι για να σε σ...O λόγος που γράφω αυτο το σχόλιο είναι για να σε συγχαρώ για το blog σου.Μόλις το "ανακάλυψα" (καλιο αργά παρά ποτέ) και έγω ξετρελαθεί.<br />Και μένα η μαμά μου είναι φοβερή μαγείρισσα (είναι αμέτρητες οι συνταγές δικής της φαντασίας) και εύχομαι κάποια στιγμή να αποκτήσω έστω απο το μισό της ταλέντο.<br />Keep up the good work.Sourkounahttps://www.blogger.com/profile/18151205577423536562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-43646104014215225242009-04-12T00:50:00.000+03:002009-04-12T00:50:00.000+03:00Ξέχασα να αναφέρω ότι και ένα δωμάτιο μπορεί να έχ...Ξέχασα να αναφέρω ότι και ένα δωμάτιο μπορεί να έχει πολύ ξηρή ατμόσφαιρα π.χ. αν έχει καλοριφέρ αναμμένο και είναι κλειστές οι πόρτες. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να έχουμε υγραντήρα ή να βάλουμε ένα πήλινο μπολάκι με λίγο νερό πάνω στο καλοριφέρ ώστε οι υδρατμοί να υγραίνουν την ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω αν το ίδιο μπορεί να ισχύσει για το φούρνο στην περίπτωση του τσουρεκιού. Π.χ. εγώ το συνηθίζω και το λέω πάντα ως συμβουλή όταν ξαναζεσταίνουμε φαγητό στο φούρνο να βάζουμε 2 κουταλιές νερό στο ταψάκι ή σε ένα πήλινο μπολάκι δίπλα του, ώστε να μη ξεραίνεται το φαγητό. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο και στο τσουρέκι (με λίγο περισσότερο νερό) αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.Οι συνταγές της μαμάς μουhttps://www.blogger.com/profile/16941191201788758244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-13662933542476321432009-04-10T15:27:00.000+03:002009-04-10T15:27:00.000+03:00θα φτιαξω τα τσουρεκια μεσ στη μεγαλη βδομαδα και ...θα φτιαξω τα τσουρεκια μεσ στη μεγαλη βδομαδα και θα δω αν εινια τοσο ωραια....elenihttp://www.panakota.gr/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-23200162772937465232009-04-08T04:35:00.000+03:002009-04-08T04:35:00.000+03:00Να πω την αλήθεια κι εμείς την ίδια απορία είχαμε ...Να πω την αλήθεια κι εμείς την ίδια απορία είχαμε όταν καταγράψαμε τη συνταγή επί λέξη από τη φίλη μας. Ας πούμε αν τη βάλεις στο φούρνο με χαμηλή θερμοκρασία παρόλο που θα είναι ένα ζεστό μέρος, θα στεγνώσει. Το σημαντικό είναι το δωμάτιο να είναι ζεστό και να μην έχει ρεύματα, το υγρό πάει στο να μη τη βάλουμε κάπου που να ξέρουμε ότι είναι ξερός ο αέρας όπως ο φούρνος.Οι συνταγές της μαμάς μουhttps://www.blogger.com/profile/16941191201788758244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-915004432711485058.post-83544716307161136322009-04-07T17:04:00.000+03:002009-04-07T17:04:00.000+03:00Σε ευχαριστούμε για την συνταγή.Όταν λες ζεστό και...Σε ευχαριστούμε για την συνταγή.<BR/><BR/>Όταν λες ζεστό και υγρό μέρος τι εννοείς ακριβώς?Anonymousnoreply@blogger.com