Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 Το Μυστικό, πως καθαρίζουμε εύκολα τα κάστανα χωρίς να σπάσουν..
Τα πλένουμε να είναι καθαρά και αφήνουμε να στεγνώσουν. Μετά τα χαράσσουμε σταυρωτά από κάτω, στο ίσιο μέρος και άλλη μια κάθετη χαραξιά στο πλάι στην φαρδιά πλευρά.

Τα βάζουμε σε πλατιά κατσαρόλα σε νερό που βράζει και ρίχνουμε τα χαραγμένα κάστανα. Βράζουμε για 20-25 λεπτά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ΔΕΝ βγάζουμε τα κάστανα. Για να καθαριστούν πρέπει να είναι ζεστά γι αυτό βγάζουμε 3-4 σε ένα πιάτο, τα ξεφλουδίζουμε αμέσως και μετά βγάζουμε άλλα 3-4 μέχρι να τα καθαρίσουμε όλα. Αυτά που δεν έχουν ανοίξει και δεν καθαρίζονται εύκολα είναι τα χαλασμένα.

Προφίλ του Blog

Οι συνταγές της μαμάς μου είναι διάσημες σε φίλους και γνωστούς μας αλλά και στον κύκλο τους μέχρι και εκτός Ελλάδος. Από τη φίλη που παντρεύτηκε Ισπανό και ζήτησε γαμήλιο δώρο όλες τις συνταγές της Διαβάστε ολόκληρο το προφίλ

Η Χρύσα Λυκούδη, η "Μαμά" στις Συνταγές της Μαμάς μου, δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο

Η Χρύσα Λυκούδη, η "Μαμά" στις Συνταγές της Μαμάς μου, δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο
Αγαπητοί μου Φίλοι είμαι η Χρύσα Λυκούδη, η "Μαμά" στις "Συνταγές της Μαμάς μου". Πρόσφατα κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία, το πρώτο μου μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Ωκεανός, όχι με συνταγές, αλλά με μια κοινωνική, δραματική και λαογραφική ιστορία με άρωμα μυστηρίου που στηρίζεται σε αρκετά αληθινά γεγονότα.

Χρήσιμες Συμβουλές

Οι Δημοφιλέστερες Συνταγές