Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Όπως έχω αναφέρει το έναυσμα για τη δημιουργία αυτού του blog είναι η μαγειρική της μαμάς μου και το σημειωματάριο με τις συνταγές της που μου χάρισε πριν κάποια χρόνια στη γιορτή μου. Το μεράκι της μαμάς μου για τη μαγειρική μου προκάλεσαν και εμένα το ενδιαφέρον να αναζητήσω τις καλύτερες συνταγές και να τις καταγράψω. Για αυτό το λόγο οι συνταγές που έχω δημοσιεύσει προέρχονται από διάφορες πηγές ή είναι δικές μου εμπνεύσεις.
Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους η μαμά μου είναι έτοιμη να προσθέσει και αυτή τις συνταγές της στο blog αφού της πήρα ένα laptop και της έδειξα πως να καταχωρεί την τελευταία φορά που ήλθα στην Ελλάδα (είναι ακόμα όμως αρκετά άσχετη με τις λειτουργίες του υπολογιστή οπότε αναμένω ότι θα κάνει μερικά λαθάκια στην αρχή). Την προσκάλεσα λοιπόν ως πρόσθετο συγγραφέα του blog και από εδώ και πέρα θα υπογράφει ως "Η Μαμά".
Είναι πολύ ενθουσιασμένη με το εγχείρημα και έτοιμη να προσθέσει πολλές συνταγές όπως μου λέει. Μου φαίνεται ότι θα γράφει από εδώ και πέρα περισσότερο από μένα. Οπότε "Καλωσόρισες μαμά".


Υ.Γ. Σε λατρεύω μαμά μου, είσαι για μένα η καλύτερη του κόσμου

Προφίλ του Blog

Οι συνταγές της μαμάς μου είναι διάσημες σε φίλους και γνωστούς μας αλλά και στον κύκλο τους μέχρι και εκτός Ελλάδος. Από τη φίλη που παντρεύτηκε Ισπανό και ζήτησε γαμήλιο δώρο όλες τις συνταγές της Διαβάστε ολόκληρο το προφίλ

Η Χρύσα Λυκούδη, η "Μαμά" στις Συνταγές της Μαμάς μου, δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο

Η Χρύσα Λυκούδη, η "Μαμά" στις Συνταγές της Μαμάς μου, δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο
Αγαπητοί μου Φίλοι είμαι η Χρύσα Λυκούδη, η "Μαμά" στις "Συνταγές της Μαμάς μου". Πρόσφατα κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία, το πρώτο μου μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Ωκεανός, όχι με συνταγές, αλλά με μια κοινωνική, δραματική και λαογραφική ιστορία με άρωμα μυστηρίου που στηρίζεται σε αρκετά αληθινά γεγονότα.

Χρήσιμες Συμβουλές

Οι Δημοφιλέστερες Συνταγές